October 13, 2013

Nutella Rugelach

Nutella Rugelach

Yield: 24 cookies

Ingredients:
1 9-inch pie dough (store bought or homemade)
1/2 cup Nutella
1 tablespoon butter, melted
coarse sugar

Directions:

Preheat oven to 400°F. Line a baking sheet with parchment paper, set aside.

Roll out pie crust into a 9 inch circle (or if it's store bought...open the package and unroll the pie crust) and slice into 12 triangles each one(like you would a pizza).

Spread each triangle with a healthy amount of Nutella. Roll into a crescent, starting with the wide end. Continue till all triangles are filled with Nutella. Transfer crescents to baking sheet, leaving about an inch for possible spreading.

Brush the top of each Nutella crescent with the melted butter and sprinkle generously with coarse sugar. Bake for 10 - 12 minutes, or until they are lightly golden brown.

Remove from oven and serve immediately, or store in an airtight container for up to 3 days.



Быстрые рогалики с Нутеллой

На 24 рогалика

1 упаковка теста для американского пая
1/2 чашки Нутелла
1 столовая ложка сливочного масла, растопленного
крупный сахар

Нагреть духовку до 400Ф. Выложить дечку пекарской бумагой.

Раскатать листы пая и нарезать на 12 секторов каждый. Намазать каждый сектор небольшим количеством Нутеллы (healthy amount) и завернуть рогалики. Положить на приготовленное деко. Помазать каждый рогалик растопленным сливочным маслом и поставить в духовку на 10-12 минут. Вынуть из духовки, дать остыть и подать к столу.

Это быстро, удобно и прекрасно подходит к молоку, кофе и чаю.

Recipe from http://www.thenovicechefblog.com/2013/08/nutella-crescents/

No comments: