October 09, 2008

Pineapple Upside-Down Biscuits from Paula Deen


Pineapple Upside-Down Biscuits
Serves: 10 biscuits
1 (10-ounce) can crushed pineapple, 1/2 cup packed light brown sugar, 1/4 cup (1/2 stick) butter, at room temperature, 1 (12-ounce) package refrigerated buttermilk biscuits (10 count)
Preheat the oven to 350 degrees F.
Grease 10 cups of a muffin tin. Strain the can of crushed pineapple, save juice for later. Combine the pineapple, sugar, and butter, and mix well. Divide the pineapple mixture among the muffin cups. Place 1 biscuit in each cup on top of sugar and pineapple mixture. Spoon 1 teaspoon reserved pineapple juice over each biscuit. Bake for 12 to 15 minutes, or until golden. Cool for 2 minutes. Invert the pan onto a plate to release the biscuits. Serve warm.

Пирожные-перевертыши с ананасом

Это быстро, вкусно и дешево.

1 банка консервированного ананаса, порезанного на кусочки, 1/2 чашки коричневого сахара, 1/2 чашки сливочного масла комнатной температуры, 1 упаковка замороженных булочек (они продаются в молочном отделе магазинов)

Нагреть духовку до 350Ф.

Приготовить формочку для выпечки кексов (muffinet). Отцедить сок из банки с ананасом. Сок оставить для поливки. Перемешать кусочки ананасов, сливочное масло и коричневый сахар. Распределить полученную смесь на 10 углублений для кексов и накрыть одной порцией теста для булочек. Полить 1 столовой ложкой оставленного ананосового сока. Поставить в духовку на 12-15 минут. Вынуть из духовки, остудить в течении 2 минут. Перевернуть и выложить пирожные на тарелку. Подавать теплыми. Прекрасно сочетается со взбитыми сливками или йогуртом.

Для тех, кто не знает, как выглядит упаковка замороженных булочек


Couple words about Paula Deen “I am as fascinated by the change in her as anybody,” Bobby Deen said. “We never talked about her agoraphobia, but we lived it for years.” I think, we should celebrate her recovery. Life is beautiful!





Recipe from Food Network

No comments: