August 29, 2014

3 Day Sun Pickles

3 Day Sun Pickles 

 Serves: a lot
Ingredients

    1 large onion, cut up
    1-3 garlic cloves, peeled
    3 quarts of water
    ¾ cup of pickling salt
    ¾ cup of vinegar
    1 bunch of fresh dill
    about 20 pickle cucumbers, this depends on how large the cucumbers are that you get. You'll need enough to fill your jar.
   Mix water, pickling salt and vinegar in a sauce pan. Bring to a boil and boil for five minutes.
    Set to the side and cool for about 5 minutes, or until lukewarm.
    In a large gallon sized jar, place dill, cut onion, peeled garlic and cucumbers. Place cucumber last, and fill the jar.
    Pour warm mixture into the jar and put the lid on.
    Set jar outside in the sun for 3 days.
    After three days, open the jar and test a pickle. If it is to your liking, place the jar in the fridge. This will keep the pickles crunchy.

Малосольные огурцы за 3 дня

Эта доза достaточна для большого количества гостей.

1 большая луковица, очистить и порезать на большие куски
1-3 зубца чеснока, очистить
12 чашек воды (3 литра)
3/4 чашки соли для соления
3/4 чашки уксуса
1 небольшой пучок свежего укропа
20 среднего размера огурцов.

Перемешать воду, соль и уксус в кастрюле. Довести до кипения и китятить 5 минут. Снать с огня и дать остыть. В большую банку положить нарезанный лук, укроп, чеснок и огурцы. Залить приготовленным теплым раствором и прикрыть крышкой. Поставить банку на солнце и держать 3 дня. После, открыть банку, попробывать. Если все в порядке, то поставить банку в холодильник.

Recipe from 3 days sun pickles recipe

No comments: