Yields 8 servings
4 large English cucumbers - thinly sliced, preferably on mandolin
1 medium sweet onion, sliced on mandolin
1/4 teaspoon white pepper
3/4 teaspoon salt
2 cups (480g) white vinegar
1 cup (240g) cold water
1 cup (200g) sugar
2 tablespoons fresh dill - minced
Lay out the cucumber and onion in a shallow dish and sprinkle with salt and pepper. Leave on a counter for about 10-15 minutes.
In a medium pan, add vinegar, sugar, and more salt. Warm on a stove until sugar is dissolved completely. Remove from the stove, add cold water, and dill. Mix well and pour over the cucumbers and onions. Leave for about 30 minutes at room temperature, and later place everything in a horizontal shallow container with a lid. Leave in the refrigerator overnight. Mix 1-2 times for better pickling.
Serve cold as a condiment.
Салат из огурцов по-ньюйорски
На 8 порций
4 крупных английских огурца - тонко нарезанных, желательно на терке-мандолине
1 средняя сладкая луковица, нарезанная на терке-мандолине
1/4 чайной ложки белого перца
3/4 чайной ложки соли
2 чашки (480 мл) белого уксуса
1 чашка (240 мл) холодной воды
1 чашка (200 г) сахара
2 столовые ложки свежего укропа - измельченного мелко
Выложить нарезанные огурцы и лук в неглубокую тарелку, посолить и поперчить. Оставить на столе примерно на 10–15 минут.
В кастрюлю среднего размера добавить уксус, сахар и ещё немного соли. Нагреть на плите до полного растворения сахара. Снять с огня, добавить холодную воду и укроп. Хорошо перемешать и залить этой смесью огурцы и лук. Оставить примерно на 30 минут при комнатной температуре, затем переложить всё в горизонтальную неглубокую ёмкость с крышкой. Оставить на ночь в холодильнике. Перемешать 1-2 раза для лучшего маринования.
Подавать холодным в качестве приправы.
Recipe from



No comments:
Post a Comment