Yields 2 servings
4 7-inch super soft tortillas
1 cup hard cheese (your favorite one), thinly shredded
1 teaspoon sweet paprika
2 teaspoons Italian hot herbs
1/2 teaspoon garlic powder
1 egg
2-3 tablespoons white and black sesame seeds
Preheat the oven to 350°F (180°C). Place parchment paper on a large cookie sheet.
In a medium bowl, mix the cheese, paprika, hot herbs, and garlic powder, and sprinkle each tortilla. Roll each tortilla and cut into 5-6 pieces.
Beat lightly an egg in a small bowl. Brush each piece of tortilla with egg and sprinkle with sesame seeds. Place on a sheet. Bake for about 10-12 minutes. Remove from the oven and cool slightly.
Serve warm with soup, fruits, veggies, or salsa.
Острая закуска из тортильи, сыра и приправ
На 2 порции
4 мягкие тортильи диаметром 18 см
1 чашки твёрдого сыра (вашего любимого), тонко натёртого
1 чайная ложка сладкой паприки
2 чайные ложки итальянских острых трав
1/2 чайной ложки чесночного порошка
1 яйцо
2-3 столовые ложки белых и черных кунжутных семечек
Разогреть духовку до 180°C (350°F). Застелить большой противень пергаментной бумагой.
В средней миске смешать сыр, паприку, острые травы и чесночный порошок и посыпать этой смесью каждую тортилью. Свернуть каждую тортилью рулетом и разрезать на 5-6 частей.
Слегка взбить яйцо в небольшой миске. Смазать каждый кусочек тортильи яйцом и посыпать кунжутом. Выложить на противень. Запекать около 10–12 минут. Вынуть из духовки и слегка остудить.
Подавать теплыми с супом, фруктами, овощами или сальсой.



No comments:
Post a Comment