December 23, 2016

Pickled beets Orange Avocado salad


Makes 1 serving

1/2 cup mix of fresh greens (baby arugula, baby spinach, baby lettuce)
1/2 orange, peeled, chopped
1/2 ripe avocado, pitted, peeled and chopped (use 1/2 avocado for decoration)
a little bit thinly sliced red onion
1/4 cup pickled beets, chopped

Dressing

2 tablespoons olive oil
2 teaspoons honey
2 teaspoons balsamic vinegar
Salt and pepper to taste

To make dressing, mix all ingredients together

To make salad, lay out greens on a bottom of the salad plate. In another bowl, mix together orange, avocado and red onion and pour dressing into mixture. Mix very well and place over the greens. Add beets on a top. Serve immediately


Салат из авокадо, апельсина и маринованной красной свеклой

На 1 порцию

1/2 чашки смеси свежей зелени (Baby arugula, baby spinach, baby lettuce)
1/2 апельсина, очищеннoго, нарезанные на небольшие кусочки
1/2 спелого авокадо, очищенного и нарезанного на мелкие кусочки (используйте 1/2 авокадо для украшения)
немного тонко нарезанного красного лука
1/4 чашки маринованной красной свеклы, нарезанной на маленькие кусочки

Соус

2 столовые ложки оливкового масла
2 чайные ложки меда
2 чайные ложки бальзамического уксуса
Соль и перец по вкусу
Смешать и перемешать все ингридиенты для соуса

Выложить зелень на дно салатной тарелки. В другой полуглубокой тарелке смешать апельсин, авокадо и красный лук, залить соусом и перемешать. Выложить все на зелень. Добавить свеклу. Подавать сразу же


No comments: